Försäkra din skoter och få rabatt hos Svedea

svedeabanner

Från och med i dag 28 januari 2015 är vi samarbetspartner med försäkringsbolaget Svedea. Det innebär att du som medlem får 10% i rabatt om du anger att du är medlem men det viktiga är att: DU MÅSTE ANGE ATT DU ÄR MEDLEM I VÄSTANFJÄLLETS SKOTERKLUBB SÅ ATT VI SOM KLUBB OCKSÅ FÅR 10%.

På detta sätt kan vi få lite pengar till vår ledverksamhet. Detta gäller även dig som redan har Svedea som försäkring, meddela dom så fort som möjligt att du är medlem så vi har möjligheten att få ersättning till klubben.

Klicka på bilden ovan eller länken här nedanför och kolla vilket pris du får, Svedea har ofta ett konkurrenskraftigt pris.

Ledansvarig Niclas Egelby

Här kan du kolla Svedeas priser: www.svedea.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *